Info

Festival Info

Locatie, datum & tijd
Op 16 november in Eventcentre Aquabest – Best, begint ons evenement om 15:00u en eindigt om 23:00u.
Parkeren
Er zijn voldoende parkeerplaatsen op de locatie aanwezig. Je betaalt €6 voor een parkeerplaats. Bij het uitrijden kun je alleen bij de slagboom betalen met PIN, NIET met CASH.
Minimumleeftijd
JND Winterfestival is een 18+ event. Zorg dat je altijd een geldig paspoort, ID kaart of rijbewijs bij hebt.
Legitimatie
Een geldige legitimatie in de vorm van een paspoort, ID kaart of rijbewijs is verplicht. Bij twijfel kan de beveiliging vragen om een geldig identiteitsbewijs te laten zien. Geen ID bewijs = geen toegang.
Wat houdt zero-tolerance in?
JND Winterfestival hanteert een zero-tolerance beleid. Er wordt streng gecontroleerd op het gebruik, bezit of verhandelen van hard en/of softdrugs. Bij constatering van het bezit hiervan, ongeacht de hoeveelheid, wordt de toegang tot het event ontzegt. Een beroep op restitutie van het ticketbedrag is in deze situatie helaas niet mogelijk.
Lockers
Er zijn genoeg lockers aanwezig waar waardevolle spullen opgeborgen kunnen worden.
Munten
Tijdens JND Winterfestival kun je jouw drankjes halen met munten die te koop zijn bij de kassa. Je kan zowel met pin als cash betalen bij de kassa!
ECO-systeem
JND Winter Festival werkt mee aan het realiseren van een duurzame festival omgeving. Bij het betreden van JND Winter Festival ontvang je bij de entree een gratis recyclemunt. Deze munt lever je bij de bar in bij het bestellen van je eerste drankje. Vervolgens leveren je bij de volgende rondjes steeds je lege bekertje in. Heb je geen recyclemunt en geen leeg bekertje meer? Dan betaal je een half muntje extra voor je drankje.
Oordoppen
We adviseren altijd om oordopjes in te doen. Dit om te zorgen dat je ook na JND Winterfestival nog heerlijk naar muziek kan luisteren, zonder ruis in je oren. Oordoppen zijn ook te koop op het terrein van JND Winter Festival.
Selfiesticks
Selfiesticks zijn voor jouw veiligheid en die van andere bezoekers niet toegestaan. We raden je daarom aan geen selfiesticks mee naar de entree te nemen, deze zullen bij de entree in beslag worden genomen.
Professioneel fotoapparatuur
Wil je jouw JND Winterfestival ervaring op beeld vastleggen? Geen probleem! Kleine pocketcamera’s zonder verwisselbare lens zijn gewoon toegestaan. Het delen van de beelden mag natuurlijk op alle social media met de hashtag #JNDwinterfestival. Professionele foto/videoapparatuur is niet toegestaan. Wil je vanuit een organisatie op professionele basis fotograferen of filmen, stuur dan een officiële persaanvraag naar [email protected].
Deodorant
Deodorant is vanwege veiligheidsredenen niet toegestaan en zal bij de entree dan ook worden ingenomen. Maar geen paniek, kleine deorollers zijn wel toegestaan en bieden een uitkomst.
Lichamelijke beperking?
Eventcentre Aquabest is prima begaanbaar voor mindervaliden en alles is gelijkvloers. Als er verder nog vragen zijn kunt u ons bereiken via [email protected].
Locatie tussentijds verlaten
Wanneer je de locatie verlaat is het helaas niet meer mogelijk om opnieuw binnen te komen. Bij bijzondere of onverwachte (nood)situaties kan de beveiliging hier een uitzondering voor maken. Vraag dus altijd even bij een van de medewerkers na of dit het geval is. En verder adviseren we vooral om binnen te blijven.
Medicatie
Wanneer je tijdens JND Winterfestival gebonden bent aan het innemen van medicijnen, breng dan een doktersvoorschrift of medisch paspoort mee. Geef vervolgens bij de beveiligers bij de ingang aan dat je medicatie bij je hebt. De beveiliging zal op basis van je doktersverklaring of medisch paspoort bepalen of je medicatie is toegestaan. Indien nodig kan de medicatie opgeslagen of afgekoeld worden op een veilige plek, geef dit even aan bij de bar medewerkers. Als de hoeveelheid medicijnen die je bij je hebt, het doktersvoorschrift overschrijdt, kan deze door de beveiliging worden ingenomen.
Roken?!
Er is een speciale rookruimte ingericht waar er buiten gerookt kan worden. Op de locatie is roken inclusief e-sigaretten verboden. Het is toegestaan om een E-sigaret mee het terrein op te nemen, de vloeistof zal worden gecontroleerd door de beveiliging waarna toegang zal worden verleend. Navullingen voor E-sigaretten zijn niet toegestaan.
Sigaretten kopen
Er zijn geen sigaretten verkrijgbaar tijdens JND Winterfestival. Er is namelijk geen losse verkoop en er is ook geen sigarettenautomaat aanwezig. Wees hier dus op voorbereid.
Wat moet ik doen als ik me niet goed voel?
Er is EHBO op locatie aanwezig, wanneer je je niet goed voelt, geef dit dan aan bij een vriend of vriendin en spreek iemand van de EHBO of ander personeel aan.

Tickets

Vragen over tickets
De ticketverkoop van JND Winterfestival verloopt via CM.com. Heb je vragen over je ticket of de aanschaf hiervan, stuur een mail naar [email protected].
Ticketverkoop via derden
We raden je aan om enkel tickets voor JND Winterfestival te bestellen via onze eigen kanalen. Tickets die aangekocht worden via Ticketswap, Viagogo of andere externe ticketaanbieders bieden geen garantie op geldigheid. Ook zijn deze tickets in veel gevallen duurder dan via de officiële kanalen van JND Winterfestival.

Contact

Contact
Als je vragen hebt adviseren we altijd om de info pagina goed door te lezen, hier hebben we de veelvoorkomende vragen namelijk al beantwoord. Heb je een andere vraag? Stuur dan een mail naar [email protected].
Persaanvraag
We willen alle fotografen en cameramannen die op JND WInterfestival professioneel beeldmateriaal willen schieten vragen om contact op te nemen met onze pr-afdeling. Stuur een officiële persaanvraag naar [email protected].

Mis dit JND feestje niet!